Mikä on Joomla-koulu?

Joomla-koulu.net on Etappi ry:n tarjoama palvelu Joomla-kurssilaisille ja tietysti muillekin, jotka sivulle sattuvat tulemaan.

Juuri nyt kehitämme Joomla! -koulutustamme. Mikäli sinulla on tarvetta koulutukselle voit ottaa yhteyttä sähköpostilla:
Joni Syvänen: joni.syvänen(ät)etappi.info

Kenelle suunnattu?

Ensisijaisesti tämä sivusto on suunnattu Etappi ry:n
Joomla-kurssilaisille aineiston jakamiseen kurssipäivinä.


Aineisto on vain kurssilaisten saatavilla.

 

Joomla-kurssit

joomla34 w336Etappi ry on tunnettu Joomla-kouluttaja. Kurssilaiset tulevat ympäri Suomen. Kaikki Joomla*-koulutuksemme on Joomla! 3 -koulutusta. Kurssit ovat kaikille avoimia.

Joomla on osoittaunut menestyksekkääksi ja turvalliseksi julkaisujärjestelmäksi ja siinä on mukana valmiina mm. monikielisyystuen lisäksi monta muuta hienoutta, jotka auttavat sinua luomaan käytettävyydeltään huippuluokan verkkojulkaisun.


* Joomla on yksi maailman suosituimmista julkaisujärjestelmistä. Sillä voit luoda näyttävät ja ammattimaiset verkkosivut nopeasti ja kätevästi. Joomlan käyttö ei vaadi ohjelmointitaitoja.

Joomla! -koulutuksemme

Joomla! -peruskurssi

Sisällöntuotanto Joomlalla

Joomla! -syventävä kurssi


Tällä kurssilla käydään läpi asennus ja käyttöönotto. Jokainen kurssilainen asentaa ja ottaa käyttöön uusimman Joomla! -version. Asennus käydään läpi alusta loppuun.

Lisäksi asennetaan runsaasti lisäosia ja perehdytään Joomlan uusiin ominaisuuksiin.

Tämä kurssi sopii heille, jotka haluavat ottaa tehokkaan julkaisujärjestelmän joko omaan käyttöönsä tai tarkoituksena on lisätä omaa ammattisosaamista.

Tällä kurssilla tuotetaan sisältöä Joomla sivustolle. Käymme läpi julkaisuun liittyviä asioita pääosin käyttäjän näkökulmasta pääkäyttäjän näkökulmaa unohtamatta.

Tämä kursi sopii niille, joilla on jo Joomla käytössä, mutta sen hallintaan halutaan enemmän varmuutta ja osaamista. Sopii myös heille, jotka teettävät sivustonsa muualla, mutta haluavat itse ylläpitää sivustoansa.
  • Tekstieditori JCE ja sen asetukset
  • Kuvien, videoiden lisääminen ja tiedosto -linkit
  • Artikkeleiden hallinta ja kategoriat
  • Erilaiset tavat artikkeleiden julkaisuun sivustolla
  • linkit (myös pdf)
  • nimikkeet
  • moduulit ja -positiot
  • liitännäiset
  • komponentit
Kurssilaiset saavat käyttöönsä valmiiksi asennetun Joomlan. Kurssin jälkeen käyttäjä osaa neuvoa myös muita Joomlan käytössä.

Tällä kurssilla perehdytään syvällisemmin Joomlan uusiin ominaisuuksiin, kuten käyttö- ja käyttäjätasojen määrittämiseen. Lisäksi käydään läpivarmuuskopioiden teko ja niiden merkitys tietojen varmistamisessa. Samoin opetellaan sivuston palauttaminen varmuuskopiosta.

Myös Joomlan päivittäminen käydään läpi uudella ja helpolla "yhden klikkauksen tekniikalla".

Koulutus tapahtuu Windows-ympäristössä.

Hyvät tietokoneen peruskäyttötaidot mahdollistavat, että saat täyden hyödyn kurssien annista.


Kurssi järjestetään tarvittaessa

Kurssi järjestetään tarvittaessa

Kurssi järjestetään tarvittaessa